Zero Waste Chef
- Dokumentar
- 2022
- Episode 1
- Sesong 2
- 44 min
- 7+
- Sesong 2
- Episode 1: Spain
Pepe Solla, som leder Michelin-restauranten Casa Solla, viser Diego betydningen av å ta vare på sjømat fra starten av, med hensynsfulle fiskemetoder.
Om serien: Et eventyr gjennom Europa med Michelin-kokker som lager mat under filosofien om null avfall. Diego, en ung miljøforkjemper, blir involvert i prosjekter som sikter etter å endre matindustrien, og lærer oppskrifter på å minimere avfall.
Spain
Episode 1
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederPepe Solla, som leder Michelin-restauranten Casa Solla, viser Diego betydningen av å ta vare på sjømat fra starten av, med hensynsfulle fiskemetoder.
Pepe Solla, som leder Michelin-restauranten Casa Solla, viser Diego betydningen av å ta vare på sjømat fra starten av, med hensynsfulle fiskemetoder.
Croatia
Episode 2
41 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederEn oppdagelsesreise med adriatiske skatter sammen med Ana Grgic, kjøkkensjef på det legendariske Esplanade Hotel i Zagreb. Diego besøker flere prosjekter som prøver å balansere det marine økosystemet.
En oppdagelsesreise med adriatiske skatter sammen med Ana Grgic, kjøkkensjef på det legendariske Esplanade Hotel i Zagreb. Diego besøker flere prosjekter som prøver å balansere det marine økosystemet.
Serbia
Episode 3
45 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederDiego besøker Belgrade for å møte Vanja Puškar, kjøkkensjefen på New Balkan Cuisine, som viser ham betydningen av å være en aktiv del av en bikube.
Diego besøker Belgrade for å møte Vanja Puškar, kjøkkensjefen på New Balkan Cuisine, som viser ham betydningen av å være en aktiv del av en bikube.
Romania
Episode 4
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRomanias første Michelin-kjøkkensjef, Bogdan Danila, guider Diego gjennom vakre Transylvania. Lokale ingredienser og småskala jordbruk i et land som sliter med intensivt jordbruk.
Romanias første Michelin-kjøkkensjef, Bogdan Danila, guider Diego gjennom vakre Transylvania. Lokale ingredienser og småskala jordbruk i et land som sliter med intensivt jordbruk.
Slovakia
Episode 5
42 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederÅrets kjøkkensjef i Slovakia 2022, Jozef Breza, viser Diego hvordan det er mulig å ha en selvberget restaurant, som produserer sin egen energi og mat.
Årets kjøkkensjef i Slovakia 2022, Jozef Breza, viser Diego hvordan det er mulig å ha en selvberget restaurant, som produserer sin egen energi og mat.
Slovenia
Episode 6
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ måneder«Bærekraftig« og «økologisk» lokker kunder nå for tiden. Men hva ligger bak? Diego besøker verdens grønneste land for å finne svaret, med et stopp på Hisa Franko, restauranten til Michelin-kjøkkensjefen Ana Ros.
«Bærekraftig« og «økologisk» lokker kunder nå for tiden. Men hva ligger bak? Diego besøker verdens grønneste land for å finne svaret, med et stopp på Hisa Franko, restauranten til Michelin-kjøkkensjefen Ana Ros.
Bulgaria
Episode 10
42 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederDiego reiser til fermenteringens vugge. I et slitent område av Bulgaria skal den berømte kjøkkensjefen Filip Zahariev vise oss hvordan livet blir til og hvilke ingredienser som kreves for at det skal blomstre igjen.
Diego reiser til fermenteringens vugge. I et slitent område av Bulgaria skal den berømte kjøkkensjefen Filip Zahariev vise oss hvordan livet blir til og hvilke ingredienser som kreves for at det skal blomstre igjen.
Iceland
Episode 11
45 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederIsland har begynt å bruke vulkanene sine for å fremstille ren energi. En dødelig trussel har blitt en viktig ressurs. Kokken Gisli Matt har bygget en restaurant på vulkanasken som utslettet byen hans for bare femti år siden.
Island har begynt å bruke vulkanene sine for å fremstille ren energi. En dødelig trussel har blitt en viktig ressurs. Kokken Gisli Matt har bygget en restaurant på vulkanasken som utslettet byen hans for bare femti år siden.
Finland
Episode 12
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederLivet ved den nordlige polarsirkelen har tilpasset seg de ekstreme forholdene som begraver naturen og dets ressurser under is og snø. Kokken Albert Franch utvinner smakene fra dette ressursfattige området høyest oppe på planeten vår: Nordpolen.
Livet ved den nordlige polarsirkelen har tilpasset seg de ekstreme forholdene som begraver naturen og dets ressurser under is og snø. Kokken Albert Franch utvinner smakene fra dette ressursfattige området høyest oppe på planeten vår: Nordpolen.